Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

Pizza for alle penga - her våre beste oppskrifter

Sulten på pizza? Her er noen gode og enkle oppskrifter.

pizza med spekeskinke og ruccola
Denne nydelige pizzaen kan du også lage. Pizzakokk Marius Niva viser deg hvordan. Foto: pizzabakeriet.no

Er det noen pizza-elskere i deres familie? Eller kanskje alle er det? Eller hva med gjestene? Det er mange ulike pizzaer man kan lage, både med og uten kjøtt.

Marius Niva er vår pizzaekspert. Her er hans ultimate pizzaskole! Hvordan lage pizzadeig, pizzasaus og tipsene som gir pizza av restaurantkvalitet.

Her er våre beste oppskrifter:

Pizza med pepperoni

Pizza med pepperoni

Vår nye favoritt! Foto: pizzabakeriet.no

Dette er vår soleklare favoritt for tiden. Med pepperoni, løk og en miks av blåmuggost, parmesan og fersk mozzarella får du en saftig pizza med masse smak!

Vegetarpizza

Smaksrik hvitløkssaus i kombinasjon med sopp, parmesan, rødløk, og ja, hvorfor ikke toppe det hele med litt trøffelolje? Nam! Denne oppskriften er helt uten kjøtt, og er en skikkelig god vegetarpizza.

Detroit-style pizza

pizza med topping

Detroit-style pizza her gyllen, smeltet ost langs kantene. Mmmm! Foto: pizzabakeriet.no

Hvis du liker ost, kommer du til å elske Detroit-style pizza! Det er nesten en opp-ned-pizza med tykk skorpe og karamellisert ostekant. Her er oppskrift og fremgangsmåte.

Tips til familievennlig pizzafyll

Trebarnsfar Marius Niva er Plusstids pizzaekspert. Han vet bedre enn noen andre hva slags pizzafyll som fenger både små og store – og hva ungene synes er aller morsomst med å bake dem.

Grillet pizza med spekeskinke og squash

pizza på grillen

Pizza bakt på steinovn er ekstra stas. Foto: pizzabakeriet.no

Er du ved sjøen og har lyst på verdens best grillmat? Gå på skattejakt i vannkanten og finn en flat og fin stein – og vipps så har du den ultimate pizzasteinen! Oppskriften på grillet pizza finner du her.

Pizzasnurrer

pizzasnurrer

Barna elsker pizzasnurrer! Foto: morshjemmebakte.no

Pizzasnurrer er fine greier. De er perfekte som en enkel middag, i barnebursdag, som turmat, som et lite mellommåltid etter barnehagen før et besøk i svømmehallen, eller som litt ekstra kos til kveldsmaten.

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer