Skribent:
Kategori:

Middagstips

Skribent:
Kategori:

Middagstips

One-pot pasta med pølse og grønnsaker

Denne retten er kjempegod og barnevennlig. One-pot pasta med pølse er et supergodt alternativ til hverdagsmiddager, dessuten blir det lite oppvask!

Hvem setter vel ikke pris på enkelhet i hverdagen? Det gjør i alle fall vi! Med barn i hus er det spesielt deilig med middager som er lagd i en fei. Her har du en enkel og smakfull rett som nærmest lager seg selv.

Les også: Retter med pølse

Tilagningstid

15 - 20

Porsjioner

4 - 6

Nivå

Enkel

  • 500 g fullkornsspagetti
  • 600 g kylling- og kalkunpølser
  • 1 løk
  • 1 gul paprika
  • 500 g cherrytomater
  • ½-1 potte frisk basilikum
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 terninger grønnsaksbuljong
  • 1,2 l vann
  • salt og pepper
  • 70-80 g parmesan, finrevet – røres inn til slutt

Slik gjør du

  1. Kutt pølser, løk, paprika og cherrytomater i passende biter. Hakk opp basilikum og finhakk hvitløk.
  2. Bland sammen vann og buljongterninger.
  3. Ha alle ingrediensene, unntatt parmesan, i en stor kjele. Kok opp på middels-høy varme. La blandingen koke til spagettien er klar, som regel 8-10 minutter.
  4. Rør om ved jevne mellomrom. Rør inn finrevet parmesan når spagettien er kokt. Server! Dryss gjerne litt ekstra parmesan på toppet ved servering.

Lettere å spise klimasmart!

Sjekk ut TORO-produktene med Klodemerket, som gjør det lettere å spise klimasmart!

Les mer