Kategori:

Middagstips

Kategori:

Middagstips

Middag med tre ingredienser – 4 forslag

Enkelt og godt! Her er fire oppskrifter med tre ingredienser, som vi håper kan være til inspirasjon.

Innimellom er det godt å holde middagen så enkel som overhodet mulig. Her har vi samlet fire forslag som vi håper kan være til inspirasjon. Hver middag trenger nemlig ikke å være fancy og med mange ingredienser – det er lov å gjøre det superenkelt.
Det finnes mange gode frosne grønnsaksblandinger i frysedisken som du kan ta utgangspunkt i. Så sørg for å alltid ha noen poser i fryseren – da har du straks en sunn og enkel middag på bordet.

Enkel pytt i panne

En tradisjonell og god rett som de aller fleste liker. Har du potet- og grønnsaksrester er det ingen tvil om hva du bør lage til middag – pytt i panne! Superenkelt og godt.

Se oppskrift her.

Superris med laks og wokblanding

Stekt laks er alltid en slager. Kombinert med superris og en pose wokgrønnsaker har du et knallmåltid på null komma niks. Dette er super hverdagsmat for både store og små helter.
Se oppskrift her.

Pasta med kjøttboller og tomatsaus

Dette må være livretten til alle barn? Det er i alle fall en sikker vinner på middagsbordet hverdag som helg. At det i tillegg er så enkelt å lage gjør den ikke mindre populær hos kokken heller.

Se oppskrift her.

Torsk i tomatsaus og ris

Enkle fiskemiddager er gull verdt. De aller fleste har et ønske om å spise mer fisk, og her har du en rett som passer utmerket en travel ettermiddag. Torsk alene er ikke like fristende for alle, men i deilig og smakfull tomatsaus skal du se du får fart på sakene. Torsk i tomatsaus er en barnevennlig rett som du med fordel kan avansere noen hakk ved å inkludere en grønnsak eller to.

Se oppskrift her.