Kategori:

Matpakke

Kategori:

Matpakke

Lefseruller til matpakken

Wraps, eller lefseruller på godt norsk, passer perfekt i matboksen. De kan fylles med masse sunt og godt, er et kjærkomment alternativ til brødskiver og er gode å holde i for små barnehender.

wraps på tre måter
Foto: Familiematbloggen Lefseruller egner seg perfekt i matboksen!

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre matpakken litt mer spennende. Bytter du for eksempel ut brødskivene med lefser en dag innimellom, får barna en helt annen lunsjopplevelse.

Hvis du har overskudd til å lage lefser selv, smaker det fantastisk godt. Men det er ingen grunn til å stresse med det om du blir svimmel bare ved tanken. Du kan fint bruke kjøpelefser, og da er også utvalget like stort som mulighetene.

Du kan bruke wraps av fullkorn, glutenfrie lefser, speltlomper eller vanlige potetlomper. Hvis du ikke har for vane å bruke potetlomper til wraps må du prøve det. Det smaker utrolig ferskt og godt, og barna elsker det.

Oppskriften er levert av familiematblogg.no

barn smører wraps

Sett fram skåler med pålegg og la barna smøre sine egne lefseruller.Sett fram pålegg i skåler og la barna være med å smøre sine egne lefser. Hvis barna kan velge blir det selvfølgelig dessertwrap med kanel, sukker og smør. Men når det ikke er dessert som står på menyen, er dette de tre favorittene hjemme hos oss:

Tre barnevennlige wraps:
1) Smør, gulost, salat, skinke og agurk

Wrap med skinke og ost
Wrap med skinke og ost

2) Kokt egg, salami, salat og agurk

Wrap med egg og salami
Wrap med egg og salami

3) Wrap med smøreost og grønnsaker

Wrap med smøreost og grønnsaker
Wrap med smøreost og grønnsaker

4)Dessertwrap med smør, sukker og kanel
TIPS: Husk å ta en ekstra titt i kjøleskapet om du finner noen middagsrester som egner seg. Både laks og kylling smaker perfekt i kalde lefser.

Barnas favoritt

Stabburet Leverpostei er naturlig rik på jern, og er en av de beste kildene til et godt jerninntak.

Les mer