Skribent:
Kategori:

Dessert

Skribent:
Kategori:

Dessert

Slik lager du popcorn med smak – enkelt og moro!

Å lage popcorn med smak er lett og variantene du kan lage er mange. Nedenfor finner du fire forslag som vi håper dere vil prøve dere på. Perfekt og spennende snacks til kos og bursdag.

Popcorn med smak er herlig snacks! Her er en variant med sjokolade. Foto: Karoline Marberg

Popcorn med kanelsmak

Kanelpopcorn er super snacks! Foto: Karoline Marberg

Alle liker vel kanel? Denne varianten kan ikke slå feil. Popcorn med søt og god kanelsmak – skikkelig snadder! Dette er snacks barna kommer til å hive seg over, så her er det bare å lage i vei. Her er oppskriften.

Søtt og spicy popcorn

Dette er en garantert slager hos de litt større i familien. Foto: Karoline Marberg

En spennende variant med deilig kryddersmak. Popcorn med chili er kanskje ikke noe å servere de minste barna, men ungdommen kommer garantert til å like søtt, sprøtt og spicy popcorn! Mest sannsynlig mor og far også. Her er oppskriften.

Popcorn-miks

Her er det bare å slå seg løs med å blande forskjellig godt! Foto: Karoline Marberg

Den ultimate snacksblandingen til barnebursdagen! Eller når du vil sanke noen mammapoeng og varte opp gjengen hjemme med noe ekstra godt.  Oppskriften får du her.

Popcorn med sjokolade

Herlig snacks! Foto: Karoline Marberg

Popcorn + sjokolade = sant! Denne varianten må du servere alle sjokoladeelskere – sjokoladepopcorn, eller nugattipopcorn, smaker helt himmelsk. Perfekt snacks til helgekosen, eller til bursdagsfeiringen. Her er oppskriften.