Kategori:

Dessert

Tag:
Kategori:

Dessert

Tag:

Hjemmelaget vaniljeis med kakao- og bringebærgranola

Tenk at det kan være så lett å lage en deilig hjemmelaget vaniljeis! Her er en god oppskrift som alle klarer å følge - så imponer familie og gjester med denne isen i sommer.

Hjemmelaget vaniljeis vinkel

Joho, denne er syndig god! Herlig vaniljeis med smakfull kakao- og bringebærgranola. Liker du litt krønsj og ekstra godbiter i isen din blir denne garantert en hit.
Å lage is selv er lekende lett og kjempegøy! Det er så mye spennende og godt du kan blande inn!

Tid

15 min - 20 min

Porsjoner

6-8

Nivå

Enkel

  • 1 boks søtet kondensert melk
  • 150 g kremost, romtemperert
  • 1/2 vaniljestang, frøene
  • 5 dl kremfløte
  • 100 g Bare Bra Supergranola Kakao og Bringebær

Slik gjør du

  1. Miks sammen kondensert melk, kremost og frøene fra vaniljestangen i en bolle.
  2. Pisk kremfløten stiv i en annen.
  3. Ha kremen i bollen med det andre og vend den forsiktig inn. Rør deretter forsiktig inn granolaen. 
  4. Hell isblandingen i en passende form og dekk med plastfolie. Frys isen i 4-5 timer eller over natten. 
  5. Server isen som den er eller topp den med litt ekstra granola. Nyt!  
Hjemmelaget vaniljeis
Ferdig, hjemmelaget is med krønsj!

Enhjørninger kakepynt

Små søte enhjørninger som passer perfekt til å toppe bursdagskaken, cupkakes og desserter.

Les mer