Kategori:

Dessert

Kategori:

Dessert

Dessert på grillen

En ting er sikkert, vi nordmenn elsker å grille. Og det er jo med god grunn, for ikke bare smaker det godt, det samler også venner og familie til en hyggelig stund.

Sommerens dessert lager du enkelt og greit på grillen! Foto: Kokken og Konditoren.

Pølser, hamburgere og maiskolber er klassikere på grillen. Men har du tenkt på at du kan lage mer enn «vanlig» grillmat når du samler venner og familie til grillfest?
Du kan nemlig grille deg en knallgod og spennende dessert eller to! Avslutter du grillmåltidet med å slenge på en søt og smakfull godbit, blir gjestene garantert imponerte.

Når grillsesongen er på topp, er  gjerne også frukt og bær på sitt beste – noe som gjør disse råvarene til et must til desserten. Friske frukter passer dessuten veldig godt etter et mektig grillmåltid.

Så da det er bare å bruke kreativiteten, prøve deg litt frem, og eksprimentere med ulike ingredienser og smaker.

Her skal du få oppskriften på to av våre favoritter:

Grillet fruktsalat med mascarpone og lime

Dette er en super dessert å ta med til grillfesten i parken, eller når du skal lage en fristende og god dessert hjemme. Den passer aller best på varme dager, men egner seg godt hele sommerhalvåret.

Oppskriften finner du her.

En smakfull og frisk fruktsalat er en herlig dessert på varme sommerdager. Foto: Kokken og Konditoren.

Grillet donuts med kremis og sjokoladesaus

Donuts er alltid godt som dessert. Men grillet donuts er hakket bedre. Servert varm fra grillen med en god is, sjokoladesaus og bær er dette en virkelig høydare!

Oppskriften finner du her.

Sommerens favoritt blant store og små? Vi tror det må bli grillede donuts! Foto: Kokken og Konditoren.