Kategori:

Kaker

Tag:
Kategori:

Kaker

Tag:

Enkel pavlova i krans med tropiske frukter

Pavlova med tropiske frukter er perfekt som dessert - både frisk og søt på samme tid. Bli sommerfestens midtpunkt med denne flotte kaken!

Pavlova med frukt

Kombinasjonen av den sprø, litt seige bunnen av marengs, fløyelsmyk vaniljekrem og deilige frukter gjør inntrykk på de fleste. Bunnen kan du lage klar dagen før eller i god tid før gjestene kommer, da gjenstår det kun å pynte kaken.

Tid

60 min - 90 min

Porsjoner

8-10

Nivå

Enkel

Du trenger:

 • 1 pose Toro Marengs Pavlova
 • 1,5 dl vann

Fyll og pynt:

 • 1 kremfløte (ca. 3 dl)
 • 3 dl vaniljekrem
 • 1 vannmelon
 • 1-2 mango (avhengig av størrelsen)
 • 2 pasjonsfrukt

Slik gjør du

 1. Sett stekeovnen på 150°C (ved varmluft 140°C). Tøm posens innhold i en bolle og tilsett 1,5 dl vann. Pisk kraftig med en mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
 2. Tegn en ring på et bakepapir og fordel marengsen. Bruk en slikkepott og dra marengsen utover, slik at du får en kant rundt.
 3. Stek på midterste rille i 60 minutter.
 4. Legg marengsbunnen forsiktig over på et serveringsfat. Rett før servering pisker du ca. 3 dl fløte til krem (følg godt med så kremen ikke blir til smør). Bland forsiktig inn 3 dl vaniljekrem ved hjelp av en slikkepott og fordel utover den avkjølte marengsbunnen.
 5. Ta av skallet på mangoene og del i tynne skiver. Bruk en melonskje for å skjære ut små kuler av vannmelonen. Dander pavlovakransen med mangoskivene, melonkulene og frøene fra pasjonsfruktene

Tips: Marengsbunnen kan lages dagen før den skal brukes, men pynt marengsen like før servering for å unngå at den blir bløt.

Allergiinfo: Toro Marengs er glutenfri.

Oppskriften er hentet fra: bakingforalle.no

Glutenfri klassiker

TORO Sjokoladekake Langpanne er den ultimate bursdagskaken. Kaken er saftig, myk - og enkel.

Les mer