Kategori:

Uteplass

Tag:
Kategori:

Uteplass

Tag:

Terreassetrender

Utesesongen står for døren. Gjør terrassen klar og ta med pledd og puter og flytt ut! Her gir vi en liten smakebit på noen terrassetrender – for å pimpe opp uterommet.

jotun_terrasse
Foto: Jotun

Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse. Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter. Noen ganger så man beise terrassen for å få den til å se litt freshere ut. Terrassen her er beiset med Trebitt Terrassebeis i fargen 0683 Sotgrå og veggen er malt med Optimal Optiwhite i fargen 1453 Bomull.

Se hvordan beise terrassen – på 60 sekunder – lenger ned i artikkelen.

trebitt-terrassebeis 0683 sotgraa
Foto: Jotun

Les også: SLIK GJØR DU UTEPLASSEN KLAR FOR SESONGEN

Lag en lun krok

Sørg for å fjerne siste spor av vinter – frisk opp terrassen og lag en lun krok. Å ha det koselig på terrassen er trendy – uansett!  Det får du når du har en uteplass som krever litt vedlikehold, men ikke altfor mye arbeid, og som holder seg like pen og sjarmerende år etter år. Slik at dere har mest mulig tid til å nyte utelivet sammen.

trebitt-terrassebeis 0683 sotgraa lavendel
Foto: Jotun

Pynt opp med lavendel og andre friske farger på terrassen. Dette gulvet er beiset i fargen Trebitt 0683 Sotgrå. Leveggen er beiset i fargen 90001 Fjellbris. Husk å bruke terrassebeis og ikke vanlig beis på leveggene da de fort kan bli litt klebrige.

Trebitt Terrassebeis

Trebitt Terrassebeis er nå enda mer effektiv mot grønske og tørker raskere. Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Et langvarig, pent utseende oppnås med kun ett strøk, samtidig som treverkets naturlige og livfulle uttrykk fremheves og bevares.

Les også: SLIK LYKKES DU MED Å DYRKE URTER I VINDUSKARMEN

Go green!

Sats på det grønne, i kombinasjon med nordiske farger av tre og stein. Lag din egen oase med potter, oliventrær, urter og andre grønnesesongplanter, det gir et koselig uterom med lite vedlikehold. Det eneste du må huske er å gi plantene vann og næring – og det er bare kosen!

Vi har tipsene til å lage en mest mulig barnevennlig hage – det er ikke så mye som skal til!

Jotun-trebitt 90002 gr svart
Foto: Jotun

Få det grønne til å stå ekstra godt fram på et nybeiset gulv, her med Trebitt Terrassebeis, 90002 Gråsvart

Se hvordan du beiser terrassen – på 60 sekunder!

Nå kan du se hvordan male/beise filmer, som raskt og enkelt forteller hvordan du går frem. Se alle filmene her.

trebitt 9074 nordisk tre
Foto: Jotun

Trebitt Terrassebeis 9074 Nordisk Tre er en fin farge til hvite utemøbler og hvitmalt hus.

Jotun trebitt 90002 gr svart
Foto: Jotun

Trebitt terrassebeis finnes i 12 ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet. Her er det brukt 90002 Gråsvart

Artikkel er fra: Jotuns inspirasjonsblogg

Gir skinnende rene vinduer

Jif Vindusystem inneholder alt nødvendig utstyr du trenger for å oppnå skinnende rene vinduer.

Les mer