Skip to main content

Meld deg inn i PlussTid nå!

 • Magasin rett hjem i postkassen
 • Utvalgte vareprøver basert på tilgjengelighet og din profil
 • Utvalgte tilbud på merkevarer
 • Konkurranser
 • Nyhetsbrev om tips og råd til en enklere hverdag

Medlemsskap er gratis

PlussTid skal bringe gode råd og nyttige tips som gjør deg i stand til å utføre mange av de hverdagslige oppgavene enklere, mer effektivt og kanskje riktigere. Tiden du sparer håper vi du bruke sammen med familien eller til å ta vare på deg selv.

Du kan lese mer om PlussTid her http://www.plusstid.no/Site-spesifics/Om-PlussTid
Ja Nei
Barn Har du barn, fyll ut følgende informasjon og motta vareprøver og nyhetsbrev skreddersydd til deg.
  Medlemskriterier

  PlussTid medlemskriterier:

  PlussTid benytter informasjonen du har gitt om deg selv for å kunne gi deg tilbud og vareprøver som er mest mulig interessant for deg. Ved å fylle inn e-postadresse tillater du at PlussTid sender meg informasjon via e-post.

  For å bli medlem av PlussTid må du være minst 16 år, ha egen husholdning med hjemmeboende barn og bo i Norge. Det er kun tillatt med ett medlemskap per husstand. Medlemskapet kan ikke registreres på barn i husholdningen. PlussTid garanterer at alle opplysninger blir behandlet konfidensielt av Lilleborg as. Vi vil ikke gi eller selge informasjonen til andre selskaper eller organisasjoner. Du kan når som helst trekke denne tillatelsen tilbake. For mer informasjon om Personopplysningsloven, se www.datatilsynet.no

  Felter merket med * er obligatoriske, og må fylles ut.

  PlussTid benytter informasjonen du har gitt om deg selv for å kunne gi deg tilbud og vareprøver som er mest mulig interessant for deg. Ved å fylle inn e-postadresse og mobilnummer tillater du at PlussTid sender deg informasjon via elektroniske kanaler (tekst, tale, lyd eller bilde).


  Jeg godkjenner medlemskriteriene