Skip to main content

Vår ekspert på Skjønnhet og velvære

Lise Holm-Glad

Jeg er leder for Defines frisørteam. Jeg er utdannet frisør og makeup-artist, og har jobbet som daglig leder på blant annet Adam & Eva, i Oslo og jobbet som lærer på Oslo frisørskole i fem år. Jeg jobbet som Art Director for Alex Creative Team hvor jeg hadde ansvaret for en rekke visninger i inn og utland.

Jeg har siden våren 2001 vært leder for Defines frisørteam, hvor jeg blant annet jobber med produkttester, utvikling, kommunikasjon og veiledning.

Send meg gjerne spørsmålom styling og/eller pleie av håret.

Hilsen

Lise Holm-Glad

Lise svarer på spørsmål om:

  Bli medlem

  Trykk her for gratis vareprøver og magasin i postkassen.

  Lise Holm-Glad

  Eksperttips fra Lise: Flette på fest

  Det er hot og enkelt med flette på fest. Få noen til å hjelpe deg å lage en flette i fronten og la det henge løst ellers.

  Eksperttips fra Lise: Balsam og kur

  Balsam og hårkur gjør håret mykere, blankere og sunnere. Påfør balsam i håret etter du har vasket det, la den sitte et par minutter før du skyller ut. En god, proteinrik hårkur bør du ta en gang i uken.

  Eksperttips fra Lise: Rett ut håret

  Stylingprodukter hjelper til å glatte ut håret, men det er selve fønen som gjør jobben. Når du føner håret med en stor tett børste og drar i det helt til det er tørt, så blir det rett.

  Eksperttips fra Lise: Elektrisk hår

  Hvis du har elektrisk hår bør du bruke balsam når du vasker det. Etter at håret er tørket hjelper det å bruke stylingprodukter med litt fuktighet.