Skip to main content

Det du fokuserer på, får du mer av!

12.05.2015 08:15
Tags:

Kanskje du har lett for å se det gode og flotte du har rundt deg, eller kanskje du ofte blir minnet på hva som er tungt og mer vanskelig for deg akkurat nå… Hvis du vil ha mer energi, glede og inspirasjon inn i livet ditt, så er det der du trenger å ha fokus. I min jobb som helsesøster på videregående skole, gjorde jeg ofte denne øvelsen sammen med elevene som du nå skal få være med på:

Hvordan kan du møte ditt barns behov?

05.05.2015 11:06
Tags: baby

Forrige uke skrev jeg en blogg om barnets hemmelige språk. Jeg lovte deg en fortsettelse på bloggen hvor jeg utdyper: Hvordan kan du møte ditt barns behov når du har forstått hva det sier til deg?

Visste du at barnet ditt snakker til deg?

04.05.2015 15:13
Tags:

Du har nettopp fått ditt første barn etter flere år i arbeidslivet hvor du følte du hadde kontroll og taklet hverdagen. Overgangen til å bli mamma har vært mye større enn du hadde trodd. Alt er nytt og du har jo aldri gjort det før! Du føler deg usikker og har mange spørsmål om din nye rolle

Bli medlem

Trykk her for gratis vareprøver og magasin i postkassen.

    Tone Aanderaa

    Tone Aanderaa

    Hei! Jeg heter Tone Aanderaa og er trebarnsmamma og jeg har mange års erfaring som helsesøster og fødselskursinstruktør. Mitt store ønske er at du skal føle deg trygg og mestre din nye rolle som gravid og mamma. Jeg gleder til å svare deg på det du lurer på.

    Bokmerk denne siden

    Du finner igjen siden under "Mine lagrede sider" på Min side. Du må være medlem for å bruke denne funksjonen. Bli medlem.