Skip to main content

Soverom på hytte
Foto:

Enkel og effektiv hyttevask

En god nok hyttevask ved sesongslutt behøver ikke ta lang tid. Med riktige hjelpemidler er jobben gjort på null komma niks.

Stikkord: Hyttevask , Utvask
Foto:

Bort med støvet

Det er smart å få bort støvlaget som har samlet seg i hytta, slik at det ikke ligger og venter når dere kommer tilbake neste sommer. Dette kan enkelt gjøres ved bruk av en mikrofiberklut eller en tørrmopp for gulv. Tørrmoppen har en formidabel evne til å tiltrekke seg støv. Brett den flere ganger, slik at du har flere flater til bruk.

Mopp gulvene

Den enkleste og mest effektive måten å gjøre rent gulvene på, er å bruke et moppesystem. Ha et moppestativ stående lett tilgjengelig, slik at du kan sveipe over gulvet når det trengs.

 På kjøkken og bad kan du også bruke kjøkken- eller baderomsspray sammen med mikrofiberkluter. Klutene bør vaskes i maskin uten bruk av tøymykner.

* Bruk tørrmopp hvis du bare trenger å få bort støv og smuss. Når du mopper med en tørr mikrofiberklut, vil den opparbeide elektrisitet slik at den trekker til seg støvet og holder på det.

* Bruk våtmopp hvis du har fått flekker, kliss eller lignende på gulvene. Skitten henger seg fast i en våtmopp av mikrofiber mens du vasker, slik at du ikke trenger å vri den opp så ofte som en tradisjonell vaskefille.

Bruk engangskluter

Hygieniske engangskluter er ypperlige for bruk på kjøkken og bad, der det samler seg en del bakterier. Tørk over benker, kraner, toalettsete og andre flater, og kast kluten etterpå.

Det finnes også engangskluter til glass- og speilflater. Tørk av alle blanke flater, inkludert vinduer, og gå over med en tørr mikrofiberklut til slutt (den loer ikke).

 Benytt anledningen til å lufte godt ut i alle rommene når du vasker. Slik får du renset luften før dere reiser.

 

Vanskelige flekker

Benytt et universalrengjøringsmiddel med slipeeffekt for å blanke utslagsvasken og fjerne vanskelige flekker fra ulike overflater.

Hyttevask

En god nok hyttevask ved sesongslutt behøver ikke ta lang tid. Med riktige hjelpemidler er jobben gjort på null komma niks.

Relaterte produkter

Jif Mopp Startpakke

Jif Mopp Startpakke

Aldri har effektiv gulvvask fra Jif vært enklere! 

Mer om produktet

Bli medlem

Trykk her for gratis vareprøver og magasin i postkassen.

Malin Skaar

Malin Skaar, ekspert på:Bil og utendørs

Hei,
Jeg er leder for Lilleborgs Forbrukerservice. Jeg tar i mot daglige henvendelser fra forbrukere, og har god erfaring med å svare på spørsmål. Spør meg om alt som har med Lilleborgs produkter å gjøre! Jeg svarer også på generelle spørsmål om rengjøring, tøyvask og flekkfjerning.

Bokmerk denne siden

Du finner igjen siden under "Mine lagrede sider" på Min side. Du må være medlem for å bruke denne funksjonen. Bli medlem.