Skip to main content

Rent bad
Foto:

Slik bruker du rengjøringssprayene

Vet du hvilken spray du skal bruke til hva? Det er forskjell på hva ulike typer smuss trenger av behandling. Vi gir deg en praktisk miniguide!

Stikkord:
Foto:

Smuss består av ulike ting, og trenger derfor forskjellig behandling. Vet du hvilke rengjøringssprayer du skal bruke i hvilke rom i huset? Ta en titt på denne oversikten:

Baderomsspray

Denne sprayen er utviklet med tanke på å fjerne såperester og kalkbelegg som oppstår i badekar, vaskeservant og dusjkabinett.

Slik gjør du: La sprayen virke noen minutter og skyll med varmt vann. Ved hardt belegg kan det være nødvendig å gjenta prosessen, og gni over med klut eller svamp før man skyller.

NB! Sprayen bør ikke brukes på flater av marmor eller gammel emalje.

Kjøkkenspray

Spray som er effektiv mot fettflekker og matflekker som oppstår på kjøkkenet. Jif Kjøkken passer til kjøkkenbord, kjøkkenbenk, vask, komfyr og andre arbeidsflater, men ikke til marmor.

Slik gjør du: Spray på, la produktet virke noen minutter, og skyll/tørk av. Ved spesielt vanskelig smuss, kan du gni over med en svamp eller klut før du skyller og tørker av. Vask og skyll grundig.

Universalspray

Denne sprayen er perfekt til vinduer, speil, glass, plastikk og andre vaskbare flater. Den gir et skinnende rent resultat uten skjolder.

Slik gjør du: Spray på flaten, tørk over med mikrofiberklut og etterpolér med ren, tørr klut.

NB! Dette er bare et lite utvalg sprayer du kan bruke i hjemmet. Det finnes for eksempel ovnsspray og møbelspray. Finn sprayen som passer akkurat ditt formål, så går rengjøringen mye lettere!

 Har du lyst på magasinet Plusstid gratis i posten med lignede artikler og gratis produkt sampling så meld deg inn her.

Relaterte produkter

Jif Baderom

Jif Baderom

Dobbelt så effektiv på baderomssmuss som tidligere!

Mer om produktet

Bli medlem

Trykk her for gratis vareprøver og magasin i postkassen.

Malin Skaar

Malin Skaar, ekspert på:Bad

Hei,
Jeg er leder for Lilleborgs Forbrukerservice. Jeg tar i mot daglige henvendelser fra forbrukere, og har god erfaring med å svare på spørsmål. Spør meg om alt som har med Lilleborgs produkter å gjøre! Jeg svarer også på generelle spørsmål om rengjøring, tøyvask og flekkfjerning.

Bokmerk denne siden

Du finner igjen siden under "Mine lagrede sider" på Min side. Du må være medlem for å bruke denne funksjonen. Bli medlem.